Ροδόπης 66 & Θερμοπυλών , ΤΚ: 18545 Διεύθυνση ΠΕΙΡΑΙΑΣ Περιοχή 6978749445 Τηλέφωνο Website
Λίγα Λόγια

Στη σχολή μας εκπαιδεύεστε στη ρεαλιστική και εφαρμόσιμη αυτοάμυνα για το δρόμο άμεσα και αποτελεσματικά.

Διδάσκεστε τη χρήση άοπλων τεχνικών και ένοπλων τεχνικών με έναν ή πολλαπλούς αντιπάλους.
 

Πολεμικές Τέχνες

Street Fighting:
Το Street Fighting είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοάμυνας, εύκολο στη εκμάθηση του και ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη πράξη. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης ή προηγούμενης εμπειρίας με πολεμικές τέχνες.

Τεχνικές:
Το Street Fighting περιλαμβάνει γροθιές, κλωτσιές, αγκωνιές, γονατιές, μάχη εδάφους, άοπλες τεχνικές, ένοπλες τεχνικές, αφοπλισμούς σε μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο, αφοπλισμούς σε όπλο, τεχνικές με τη χρήση του pocket stick, αντιμετώπιση πολλαπλών αντιπάλων, ψυχολογία δρόμου και πολλά άλλα.


FMA:
Οι Φιλλιπινέζικες πολεμικές τέχνες (FMA) αποτελούν ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύστημα μάχης που στηρίζεται στη συνεχόμενη ροή της κίνησης έως τη πλήρη εξουδετέρωση του αντιπάλου. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης ή προηγούμενης εμπειρίας με πολεμικές τέχνες.


Τεχνικές:
Οι FMA αποτελούνται από πολλά διαφορετικά συστήματα μάχης (ανάλογα με τον ιδρυτή του συστήματος) με κάποιες παραλλαγές μεταξύ τους. Περιλαμβάνουν την άοπλη αντιμετώπιση ενός ή περισσότερων αντιπάλων (Panantukan), την άοπλη αντιμετώπιση ενόπλου αντιπάλου, την εφαρμογή και χρήση μονού και διπλού μαχαιριού (Blade), την εφαρμογή και χρήση μονού ή διπλού ραβδιού (Stick), την εφαρμογή και χρήση kerabit & Kubotan.

 


Tags: πολεμικες τεχνες Πειραιας, fma Πειραιας, Street fighting, η τεχνη του δρομου
Χάρτης
ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  
Facebook
Λεπτομέρειες
Ανοιχτό Τώρα: Όχι
Ωράριο / Ημέρες:
Δευτέρα: -
Τρίτη: -
Πέμπτη: -
Περιοχές που εξυπηρετεί ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Facebook Link Σελίδα Facebook
comments powered by Disqus