ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Οδοντίατροι

Κατηγορίες

Ηρώων Πολυτεχνείου 69, ΤΚ: 18536, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Διεύθυνση

2104522863

Τηλέφωνο

6974193962

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Η χειρουργός  οδοντίατρος Κληρονόμου Ιωάννα διατηρεί οδοντιατρείο στον Πειραιά και είναι απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Οδοντιατρικής και επιπλέον είναι απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας.

 

Μετά το πέρας των σπουδών της υπήρξε άμμισθη επιστημονική συνεργάτης στο Μεταπτυχιακό της Κινητής Προσθετικής και της Παιδοδοντίας στην Οδοντιατρική σχολή Αθηνών. Επίσης έχει εργασθεί και  σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο με σκοπό να γνωρίσει σε πραγματικές συνθήκες όλες τις πτυχές και τα στάδια της οδοντιατρικής.

 

Έχει εργασθεί στο πλάι γνωστών καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών (με εξιδίκευση στην προσθετική) με σκοπό την άρτια γνώση και εξοικίωση σχετικά με  τις αποκαταστάσεις επί εμφυτευμάτων,τη διαμόρφωση της αισθητικής ζώνης του χαμόγελου,τη διαχείριση καρκινικών ασθενών με ελλείμματα.

 

Κάθε ασθενής και κάθε περιστατικό, για την οδοντίατρο, αποτελεί ξεχωριστή πρόκληση! Κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με την προσοχή που του αρμόζει και σκοπός της οδοντιάτρου είναι πρωτίστως η ανακούφιση του οδοντικού πόνου και κατόπιν η παράθεση στον ασθενή διαφόρων εναλλακτικών σχεδίων θεραπείας με σκοπό αυτός να επιλέξει εκείνο το σχέδιο θεραπείας στο οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει ψυχικά, χρονικά και οικονομικά.

 

Στόχος είναι η επίλυση του προβλήματος αλλά και η άρτια ολοκλήρωση του επιλεγμένου σχεδίου θεραπείας έτσι ώστε ο ασθενής να χαίρει ενός μακροχρόνιου λειτουργικού και αισθητικού αποτελέσματος.


Το οδοντιατρείο έχει αναπτύξει τις συνεργασίες του με δίκτυα ιδιωτικών ασφαλιστικών φορέων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών μας. Είμαστε μεταξύ άλλων στο δίκτυο οδοντιάτρων της Metlife ALICO και το προγραμμα Dental Care.

 

Το οδοντιατρείο στον Πειραιά βρίσκετε επί της Ηρώων πολυτεχνείου 69, δίπλα στο πρατήριο της shell, πολύ κοντά στο κέντρο του Πειραιά. Η οδοντίατρος θα χαρεί είτε να σας συμβουλεύσει είτε να σας  λύσει από κοντά όποια απορία σας γύρω από το οδοντιατρικό σας ιστορικό.

 

Υπηρεσίες Οδοντιατρείου :
 

  • Αισθητική Οδοντιατρική

• Λεύκανση

• Bonding

• Ενδοδοντία

• Προσθετική

• Παιδοδοντία

• Περιοδοντολογία

• Γναθοχειρουργική

• Ορθοδοντική

( Τα γναθοχειρουργικά και ορθοδοντικά περιστατικά εκτελούνται απο εξωτερικούς εξειδικευμένους συνεργάτες στο χώρο του ιατρείου πάντα.)

 

Dear friends,

Welcome to our dental clinic in Piraeus. My name is Dr. Klironomou Ioanna and I’m holding a DDS - Doctor of Dental Surgery – from University of Athens. Inside our clinic in Piraeus, a refreshing and relaxing dental experience awaits as we enhance your smile along with your well-being.  We aim to comfortably improve your overall oral health and beauty using the latest technologies along with reassuring integrity and warmth. If you have visited Greece for vacations and you need a dentist in Piraeus for emergency reasons, feel free to contact us directly or ask your travel agent to book you an appointment. Our dental clinic is in the center of Piraeus in the following address: Iroon Politechniou 69, Piraeus 18536.

 

Best regards,

Klironomou Ioanna,DDS


Photo Gallery

Ηρώων Πολυτεχνείου 69, ΤΚ: 18536, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ωράριο:

Δευτέρα: - , -

Τρίτη: - , -

Τετάρτη: - , -

Πέμπτη: - , -

Παρασκευή: - , -

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Βρείτε μας και εδώ