ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΟΝΤΑΞΗ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΟΝΤΑΞΗ

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Κατηγορίες

Βασ. Γεωργίου Α & Υψηλάντου 132, κέντρο Πειραιά, ΤΚ: 18535, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Διεύθυνση

2110128607

Τηλέφωνο

6984196280

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Κλινική Ψυχολόγος MSc – Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεύτρια.
 

Η Κονταξή Ευανθία είναι Κλινική Ψυχολόγος, MSc και πιστοποιημένη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεύτρια (άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου,Υ.12591). Είναι επιστημονική συνεργάτης του Συμβουλευτικού Κέντρου Φοιτητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Σπούδασε Ψυχολογία στο ΕΚΠΑ και ειδικεύτηκε ως μεταπτυχιακή υπότροφος στην Κλινική Ψυχολογία στο ΕΚΠΑ, από τα οποία αποφοίτησε με Άριστα. Εκπαιδεύτηκε ως Ψυχοθεραπεύτρια Γνωσιακής - Συμπεριφοριστικής κατεύθυνσης στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, ενώ πρόσφατα αποφοίτησε με άριστα από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ: Προαγωγή Ψυχικής Υγείας - Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ), της European Association for Behavioural and Cognitive Therapy, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Κλινικών Ψυχολόγων Ελλάδος και κατέχει πιστοποίηση Ψυχοθεραπευτών Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής κατεύθυνσης από την ΕΕΕΣ.

 

Πραγματοποιεί θεραπευτικές συναντήσεις με εφήβους και ενήλικες (ατομικές - ομαδικές - θεραπεία ζεύγους), εφαρμόζοντας τη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπευτική κατεύθυνση. Στους τομείς των ενδιαφερόντων της ανήκει η θεραπεία αγχωδών διαταραχών, κρίσεων πανικού, κατάθλιψης, διπολικής διαταραχής, δυσθυμίας, διαταραχών προσωπικότητας και θεμάτων που αφορούν στη διεκδικητική συμπεριφορά, στον έλεγχο του θυμού, στις διαπροσωπικές σχέσεις, στη διατροφική συμπεριφορά, τις εργασιακές σχέσεις κ.ά.

 

Αναλυτικές πληροφορίες για την Κλινική Ψυχολόγο Ευανθία Κονταξή και τις υπηρεσίες που προσφέρει, μπορείτε να βρείτε στο site που αναγράφεται ανωτέρω.

 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Βρείτε μας και εδώ